Meten jullie lenzen voor veraf ook aan?

Natuurlijk meten wij lenzen voor in de verte (bijziendheid of myopie) ook aan. Er zijn veel soorten lenzen voor veraf, ook de draagtijd kan verschillen. Daglenzen, maandlenzen, lenzen voor een half jaar, harde of zachte lenzen er zijn veel mogelijkheden. Wat voor jou de beste mogelijkheid is bekijken we samen met jou.

Lenzen uitproberen ?

Bij ons kun je meedoen aan het “ Sven voor lenzen” programma. Dit is een periode van 3 maanden waarin je 3 verschillende lenzen uit kunt proberen. Zo kun je ervaren of je kunt wennen aan lenzen en welke lenzen jij fijn vindt.

Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze agenda door te kiezen voor het aanmeten van zachte lenzen.

Worden lenzen voor veraf ook speciaal voor mij gemaakt ?

Veel lenzen worden op maat gemaakt. Er is een verschil tussen zogenaamde standaard lenzen en lenzen op maat. Standaard lenzen worden in grote hoeveelheden vervaardigd. Er worden dan veel lenzen van hetzelfde model in dezelfde sterkte gemaakt. Tijdens het contactlensonderzoek bij ons in de winkel wordt het oog eerst helemaal in kaart gebracht, op basis van meer dan 100.000 meetpunten worden zowel de sterkte, de bolling als de diameter van jouw oog bepaald. Vervolgens wordt er gekeken welke lens het meest bij jou past.

Bij maatwerk lenzen gaan we anders te werk. Ook nu wordt het oog helemaal in kaart gebracht, op basis van die meer dan 100.000 meetpunten worden zowel de sterkte, de bolling als de diameter van jou oog bepaald. Op basis van die gegevens worden jouw lenzen gemaakt. Subliem maatwerk en alleen geschikt voor jou.

Je begrijpt het al wel, dit geeft ons ontzettend veel mogelijkheden om voor jou de ultieme lens te bestellen. Standaard lenzen zijn voor veraf veelal goed draagbaar maar soms vraagt een oog om ultiem maatwerk en dan is het fijn dat deze mogelijkheid bestaat.

Meer info over lenzen voor veraf?

NEEM NU CONTACT OP