Bij ons vind je een grote collectie kinderbrillen. Zelfs voor de allerkleinste kinderen kun je bij ons een kinderbril kopen; sommige van onze klanten zijn al een half jaar oud! Van onze kinderbrillen collectie wordt je pas echt blij.

Bij ons vind je veel verschillende kinderbrillen van Vingino, BBIG, Dutch en Nike. Al deze merken maken de kinderbrillen met de grootste passie en zorg waardoor ze ook tegen een stootje kunnen. Als je kind een bril nodig heeft wil je dat hij of zij ook hier echt blij mee is en deze ook graag draagt. Veelal weten kinderen echt wel wat ze mooi vinden en wat ze lekker vinden zitten.

Wat kost een kinderbril?

Een complete kinderbril vind je bij ons al vanaf 99 euro. Dit is wat de kinderbril kost inclusief de oogmeting, de glazen en het montuur.

Zijn er speciale kinderbrillen te koop voor een meisjes of jongens?

Ja natuurlijk zijn er speciale kinderbrillen voor een meisje of een jongen. Dit heeft met name te maken met sommige uitgesproken kleuren, maar niet met het materiaal of de vorm die moet gewoon passen bij de drager. Elk kind kan bij ons uitzoeken waar hij of zij blij van wordt.

Waar let je op bij het uitzoeken van een kinder bril?

Als je een bril gaat kopen met je kind let je vooral of je kind blij is met de bril en hoe de uitstraling veranderd van je kind. Met anderewoorden:past de bril bij je kind ? Alle andere dingen als stevigheid, gewicht en pasvorm mag je aan ons overlaten, dat is ons vak en wij vinden niets belangrijker dat je kind gewoon kan spelen zonder dat hij of zij last heeft van de bril.

Hoe gaat het in zijn werk: een kinderbril kopen?

Het belangrijkste bij het kopen van een kinderbril is bepalen welke sterkte nodig is. Als je twijfelt of je kind een bril nodig heeft, mag je gewoon een afspraak maken voor een oogmeting, onze optometristen en orthoptist zijn goed in staat om in te schatten of een bril het zicht van je kind verbeterd.

Een uitgebreide oogmeting geeft antwoord op alle vragen. Niet altijd is een bril namelijk een oplossing, soms verwijzen we door naar de oogarts. Als de oogarts de sterkte al heeft gemeten, dan zoeken we samen met je een bril uit.

Wordt de kinderbril altijd op maat gemaakt?

Ja, elke kinderbril maken we speciaal op maat. Elk oog is uniek en voor elke klant bestellen we speciaal de glazen en op deze manier weten we zeker dat je kind het beste zicht krijgt. Als de glazen er zijn worden ze in onze eigen werkplaats in de uitgezochte kinderbril gezet. Natuurlijk ben je welkom om mee te kijken en om te helpen jou bril te maken, zo kun je zien wat er bij komt kijken voordat je de bril kunt dragen.

Maak nu een afspraak om de leukste bril voor je kind uit te zoeken.

MAAK EEN AFSPRAAK