Bij ons kun je je Acuvue lenzen contactlenzen bestellen. Acuvue is een merknaam voor heel veel verschillende soorten contactlenzen. Lenzen bedoeld voor heel veel verschillende oogafwijkingen en draagperiodes. Onze contactlensspecialisten kennen de verschillende soorten lenzen en helpen je kiezen in wat voor jou de beste contactlenzen zijn.

Zijn er veel verschillende soorten Acuvue lenzen?

Er zijn verschillende soorten Acuvue contactlenzen , allemaal met hun eigen specifieke eigenschappen. Acuvue en Acuvue Moist zijn de grootste families binnen dit merk. Hieronder lees je iets meer over deze twee contactlens families.

Acuvue Oasys contactlenzen zijn contactlenzen met een glad lensoppervlak wat helpt om vermoeide ogen te voorkomen. Deze contactlens is een tweewekelijkse vervangingscontactlens en is er voor zowel astigmatisme (cilinder) als voor ver-en bijziendheid of een combinatie ervan.

De Acuvue Moist contactlenzen kennen iets meer correctie mogelijkheden. Ook deze lens is beschikbaar voor astigmatische afwijkingen en ver-en bijziendheid correcties. Maar er is ook een lens beschikbaar voor mensen die een leesondersteuning nodig hebben en graag Acuvue Moist lenzen willen dragen. Deze contactlenzen zijn daglenzen, de meest gezonde manier van contactlens dragen.

 

Kan ik contactlenzen bestellen van Acuvue bij jullie?

Ja, de Acuvue lenzen kun je ook bij ons bestellen. Als je nog nooit eerder lenzen gedragen hebt willen we je vragen om een afspraak te maken bij ons, ook als je al een bril van ons hebt. Bij het aanmeten van lenzen kijken we niet alleen naar de sterkte die je nodig hebt maar ook naar de conditie, en de bolling van je oog. Niet alleen de juiste sterkte in de lenzen is belangrijk voor prettig lenzen dragen maar de contactlens moet ook de juiste bolling hebben om ervoor te zorgen dat ze goed op je ogen passen. Bij een oogmeting voor lenzen meten we met een topograaf ook de bolling van je oog om de juiste lens voor je te bestellen.

Kan ik de Acuvue lenzen uitproberen bij jullie?

Zeker; bij ons heb je de mogelijkheid om met een speciaal contactlensprogramma contactlenzen uit te proberen. In 3 maanden tijd krijg je 3 verschillende soorten lenzen van ons om deze in de dagelijkse praktijk uit te proberen. Zo kun je zelf ervaren hoe je de lenzen vindt en welke je het prettigst vindt om te dragen. Onze contactlens specialisten kijken deze 3 maanden met je mee om ervoor te zorgen dat je ogen in uitstekende conditie blijven.

Bestel je Acuvue lenzen

NEEM CONTACT OP